Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > De fire årstider (MiSK-helg/kirkefestdager)
 

De fire årstider (MiSK-helg/kirkefestdager)

Italiensk kulinarisk aften på Park hotell med Vivaldi: De fire årstider.

*Billettprisen inkluderer 4-retters italiensk meny.

Sted: Scandic Park Sandefjord
Dato: 24.10.2015
Tid: 18:00
Billetter: kr 795*. Forhåndssalg via Hjertnes billettservice og Turistkontoret.
Tlf. 33416760 / 33416700 el. www.billettluka.no

Denne kvelden inviterer vi til en kulinarisk og musikalsk opplevelse av de sjeldne på Park hotell. Den musikalske hovedretten er Vivaldis vidunderlige musikk i «De fire årstider» fremført av fiolinisten Bendik Engebretsen og Vestfold kammerorkester, mens det fra hotellets kjøkken serveres en lekker 4-retters italiensk meny.Fiolinisten Bendik Engebretsen er fra Sandefjord og begynte med fiolinspill i Sande og Krokemoa Strykeorkester som 9-åring. Gjennom ungdomsskolen og videregående fikk han fiolinundervisning av blant andre Odd Hannisdal og Arne Monn-Iversen. Et vendepunkt ble møtet med fiolinguru Leif Jørgensen på Ungdomssymfonikerne da han var 15. Etter videregående gikk han på Toneheim Folkehøgskole og studerte så ved Østlandets Musikkonservatorium med Kaare Sæther og Leif Jørgensen fra 1986 til1988. Han utdannet seg etter dette til dataingeniør, men tok opp igjen fiolinstudiene privat med den polske fiolinisten Piotr Janowski, tidligere elev av Ivan Galamian og Jascha Heifetz.

Ved siden av å drive et programvarefirma har han så utviklet sin karriere som fiolinist, arrangør og komponist med base i Vestfold og Telemark. Medlem av Telemark Kammerorkester i mer enn 20 år og konsertmester i Vestfold Symfoniorkester fra 1997. Han har også flere ganger vært solist med symfoniorkesteret og ledet mange lokale kammermusikkensembler i Vestfoldregionen.

Kommende arrangementer

Oslo Kammerkor fremfører Håkon Daniel Nystedts verk «Purgatorium» og musikk av Ravel, Monteverdi, Messiaen og Bruckner.

Økonomisk arrangør: MiSK
Jubileumskonsert med VAMP.

I tre tiår har de levert. Hundrevis av sanger om det å være menneske. Om kjærlighet og sorg, myter og skrømt, ærlighet og svik, døden og livet. Og havet.

Økonomisk arrangør: MiSK

Opera – operette – romanser – musikal

Økonomisk arrangør: MiSK
Musikk i Sandefjord kirke inviterer i samarbeid med Sandefjord menighet til kunst- og musikkgudstjeneste siste søndag i hver måned. Her hentes ofte den «store» kirkemusikken hjem til sitt gudstjenestelige utgangspunkt.
Lunsjkonsert med gitaristen Marius Noss GundersenSe alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no