Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Musikalsk hyggestund
 

Musikalsk hyggestund

Formiddagskonsert med Uno Alexander Vesje, harpe.

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 02.09.2015
Tid: 12:00
Billetter: Kollekt

«Musikk i Sandefjord Kirke» ønsker velkommen til en ny sesong av gratis formiddagskonserter. Dette er meget populære konserter av 45 minutters varighet første onsdag i hver måned.  Konsertene kjennetegnes av stor musikalsk bredde og meget dyktige musikere.

Ved denne konserten får publikum møte harpisten Uno Alexander Vesje i et stemningsfullt og vakkert soloprogram. 

Arr.: MiSK i samarbeid med «Den Kulturelle Vandringsstaven».

ooOOooHarpist Uno Alexander Vesje
(1989) har som ambisjon å ta harpen opp fra orkestergraven og inn i rampelyset. Som en unik og eksperimentell harpist har han fått oppmerksomhet både i innland og utland, og hans komposisjoner for harpe blir spilt av harpister i USA, Europa og Asia.

Uno har studert komposisjon og utøvende harpe ved Norges musikkhøgskole og The Manhattan School of Music, og fullførte sin mastergrad fra NMH i 2014. Uno spiller regelmessig i flere av de profesjonelle orkestrene i Norge, som Kringkastingsorkesteret, Den Norske Opera & Ballett, Nordnorsk Opera & Symfoniorkester og Trondheim Symfoniorkester.

Som utøver av egenkomponert musikk har han hatt suksessfulle konserter ved alt fra Det kongelige slott i Oslo til The Mikowsky Recital Hall i New York City. Uno har blitt invitert til å ha urfremføringer av sine egne komposisjoner på diverse festivaler rundt om i landet, og 21. mars 2016 debuterer han i selveste Carnegie Hall i New York.

Uno Vesje har vunnet diverse priser, deriblant Arve Tellefsens ærespris i 2010. Høsten 2014 kom Uno Vesjes debutalbum, Poems From a City, med egne soloverk for harpe, utgitt på Sweet Sound Records.

Foto: Camilla Sophie Storvollen

Kommende arrangementer

Vårens store musikalske høydepunkt i MiSKs konsertserie inntreffer når det kritikerroste «Ensemble Allegria» gjester Sandefjord med et storslagent program. Gå ikke glipp av denne musikalske opplevelsen!
Sandefjord kunst- og kulturkirke har i dag et av landet største og fineste konsertklokkespill med hele 49 klokker.
Opera – operette – romanser – musikal
Opera – operette – romanser – musikal
Musikk i Sandefjord Kirke og Sandefjord menighet inviterer til ny kunst- og musikkgudstjeneste.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no