Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Musikalsk hyggestund
 

Musikalsk hyggestund

Formiddagskonsert med Uno Alexander Vesje, harpe.

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 02.09.2015
Tid: 12:00
Billetter: Kollekt

«Musikk i Sandefjord Kirke» ønsker velkommen til en ny sesong av gratis formiddagskonserter. Dette er meget populære konserter av 45 minutters varighet første onsdag i hver måned.  Konsertene kjennetegnes av stor musikalsk bredde og meget dyktige musikere.

Ved denne konserten får publikum møte harpisten Uno Alexander Vesje i et stemningsfullt og vakkert soloprogram. 

Arr.: MiSK i samarbeid med «Den Kulturelle Vandringsstaven».

ooOOoo



Harpist Uno Alexander Vesje
(1989) har som ambisjon å ta harpen opp fra orkestergraven og inn i rampelyset. Som en unik og eksperimentell harpist har han fått oppmerksomhet både i innland og utland, og hans komposisjoner for harpe blir spilt av harpister i USA, Europa og Asia.

Uno har studert komposisjon og utøvende harpe ved Norges musikkhøgskole og The Manhattan School of Music, og fullførte sin mastergrad fra NMH i 2014. Uno spiller regelmessig i flere av de profesjonelle orkestrene i Norge, som Kringkastingsorkesteret, Den Norske Opera & Ballett, Nordnorsk Opera & Symfoniorkester og Trondheim Symfoniorkester.

Som utøver av egenkomponert musikk har han hatt suksessfulle konserter ved alt fra Det kongelige slott i Oslo til The Mikowsky Recital Hall i New York City. Uno har blitt invitert til å ha urfremføringer av sine egne komposisjoner på diverse festivaler rundt om i landet, og 21. mars 2016 debuterer han i selveste Carnegie Hall i New York.

Uno Vesje har vunnet diverse priser, deriblant Arve Tellefsens ærespris i 2010. Høsten 2014 kom Uno Vesjes debutalbum, Poems From a City, med egne soloverk for harpe, utgitt på Sweet Sound Records.

Foto: Camilla Sophie Storvollen

Kommende arrangementer

Opera – operette – romanser – musikal




Opera – operette – romanser – musikal




Arvo Pärt fra Estland er en av vår tids store «kult-komponister» med en enestående musikk preget av skjønnhet og sakral stemning. Velkommen til konsert med Sandefjord kammerkor, solister og musikere i jubileumsåret.




Tidligmusikkensemblet Biobarokk henter fram folkelig musikk slik den kunne høres på gårdene rundt omkring i Norge på 1700-tallet. Her blir det en vakker blanding av religiøse toner og stykker av de store mestere fra en annen verden langt der ute.




Festivalforedrag om den estiske komponisten Arvo Pärt ved Emil Bernhardt



Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no