Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Lunsjkonsert (MiSKs kirkefestdager 2016)
 

Lunsjkonsert (MiSKs kirkefestdager 2016)

MiSK inviterer til gratis formiddagskonsert med «familien Nystad»

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 02.11.2016
Tid: 12:00
Billetter: Kollekt

Under MiSKs kirkefestdager har vi gleden av å invitere til lunsjkonserter i alle festivalukene, onsdag kl. 1200. Dette er varierte og flotte gratiskonserter av ca. 45 minutters varighet. Det tas opp kollekt ved utgangen. 

Temaet for høstens kirkefestdager er «relasjoner». I denne formiddagskonserten får vi rikelig av nettopp dette; relasjoner. Konserten holdes nemlig av fire medlemmer av Nystad-familien fra Sandefjord, som alle har sitt utspring i korpsmiljøet og Sande og Mosserød Skolekorps. Nystad-familien er etterkommere etter to musikkslekter som begge har preget Sandefjords musikkliv i generasjoner; slektene Hansen Stub og Haugberg.

Det er brødrene Øyvind Nystad og Hans Christian Nystad, og deres respektive barn/ungdommer Daniel Nystad (15) og Mina Nystad (16), som skal stå for innholdet i konserten denne gang. Svein Rustad deltar som akkompagnatør.
Vi får høre musikantene hver for seg og i ulike kombinasjoner med ulike instrumenter. Musikken vil spenne fra klassisk til pop og jazz. Noe av musikken vil være komponert eller arrangert av ungdommene selv.                                 Daniel og Øyvind Nystad

Daniel Nystad (15) er en ivrig og talentfull musikant i Sande og Mosserød Skolekorps og NMF Region Sørs Regionskorps. Han spiller trombone, tuba og piano, og arrangerer også musikk for ulike ensembler.

Mina Nystad (16) spiller basstrombone i Sande og Mosserød Skolekorps. Hun er elev ved musikklinja på Sandefjord Videregående skole. Hun spiller også gitar, piano og synger. Hun har til tross for sin unge alder allerede en karriere som «singer-songwriter» med flere større opptredener med egen musikk bak seg, blant annet i Melodi Grand Prix junior, på Fjordfesten og med Rita Eriksen.

Øyvind Nystad er klarinettist/saksofonist og medlem i Sandefjord Storband og Nanset Blåseensemble. Han har bakgrunn som soloklarinettist i Gardemusikken samt en karriere som profesjonell klarinettist i militærmusikken i Harstad og i Bergen bak seg. Han har vært brukt som solist med mange lokale korps og orkestre, blant annet Vestfold Symfoniorkester, og i mange andre sammenhenger. Han har undervist i klarinett ved flere musikkskoler og musikkgymnas i Vestfold

Hans Christian Nystad spiller kornett/trompet og har i nær 30 år vært konsertmester og solist i Sandefjord Brass Symposium. Han har også bakgrunn fra Marinemusikken i Horten og som trompetlærer ved Sandefjord Musikkskole. Han er ofte brukt som solist i kirkelige sammenhenger, men har også opptrådt mye som solist med ulike kor og ensembler, og ved ulike tilstelninger, over store deler av Sør-Norge.

Kommende arrangementer

Nok en gang har MiSK gleden av å presentere det kjente kammerorkesteret Ensemble Allegria og deres konsertserie NÅ. Denne gang med cellisten Frida Fredrikke Waaler Wærvågen fra Horten som solist. 

Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!
Sakral kammerjazz med Solveig Slettahjell og Tord Gustavsen.
Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!

Opera – operette – romanser – musikal
Birgitte Christensen og Magne Fremmerlid

Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!
Åpning av festivalen Fjord Classics 2021
Økonomisk arrangør: Ekstern
Bare vakker musikk.
Økonomisk arrangør: EksternSe alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no