Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > «Nærast er du når du er borte» (MiSKs kirkefestdager 2016)
 

«Nærast er du når du er borte» (MiSKs kirkefestdager 2016)

Samtale om relasjoner ledet av Tore Dvergastein

Sted: Sandefjord bibliotek
Dato: 25.10.2016
Tid: 14:00
Billetter: Gratis

Sentralt i MiSKs kirkefestdager står tre samtaler på Sandefjord bibliotek ledet av hhv kulturrådgiver i Tunsberg bispedømme, Tore Dvergastein og Marte Strømmen.

I denne første samtalen deltar kunstnerne Ingar Øistad og Suzannah Rehell Øistad.

Ingar Øistad er født i Fet i 1940, og er i dag bosatt i Sandefjord. Han er utdannet ved Kunstskolen i Trondheim, Statens Håndverks- og Kunstindustriskole og ved Statens lærerskole i forming.

Han debuterte på Galleri Norske Grafikere i 1973, og har siden hatt en lang rekke separatutstillinger i inn- og utland, bl.a. i Kunstnerforbundet i Oslo og under Verdenstriennalen for grafikk i lite format i Frankrike i 1991. Under sistnevnte vant han 3. Grand Prix. I 1994 var han festivalutstiller under Den Norske Filmfestivalen i Haugesund. Fram til 30. august stiller han ut i Fetsund Lenser, som han har laget bildeserien «De usynlige lensene» til. Øistad har deltatt på mange kollektive utstillinger, som Statens Høstutstilling, Østlandsutstillingen og Den Nordnorske utstilling, samt flere utstillinger i utlandet (Berlin, Helsinki, Litauen, Polen, Slovakia og Frankrike). Han har også laget billedbøker. Han er representert i flere offentlige samlinger, som Nasjonalgalleriet, Riksgalleriet, Norsk Kulturråd og Statens Konstråd i Sverige.

Suzannah Rehell Øistad er en kunststudent på 22 år, oppvokst i Sandefjord. Hun har gått to år på Einar Granum kunstfagskole og ble deretter student ved Statens kunstakademi på Kunsthøgskolen i Oslo. Hun går nå sitt avsluttende bachelorår der.

Suzannah har nylig deltatt på en kunstutstilling på Akershus Kunstsenter i Lillestrøm, i sammengeng med et prosjekt kalt "Drawing for freedom" i regi av Den norske Helsingforskomite. Prosjektet omhandlet menneskerettigheter i Aserbajdsjan. Noen av bidragene hennes på utstillingen skal hun også vise i krypten i Sandefjord kirke.Tore Dvergastein leder samtalen på biblioteket

Kommende arrangementer

Nok en gang har MiSK gleden av å presentere det kjente kammerorkesteret Ensemble Allegria og deres konsertserie NÅ. Denne gang med cellisten Frida Fredrikke Waaler Wærvågen fra Horten som solist. 

Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!
Sakral kammerjazz med Solveig Slettahjell og Tord Gustavsen.
Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!

Opera – operette – romanser – musikal
Birgitte Christensen og Magne Fremmerlid

Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!
Åpning av festivalen Fjord Classics 2021
Økonomisk arrangør: Ekstern
Bare vakker musikk.
Økonomisk arrangør: EksternSe alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no