Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Desemberstemninger – Ole Edvard Antonsen
 

Desemberstemninger – Ole Edvard Antonsen

En stemningsfull julekonsert med Ole Edvard Antonsen, band og gjesteartistene Didrik Solli-Tangen og Stine Hole Ulla.

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 17.12.2017
Tid: 17:00
Billetter: kr 440,- inkl. avg. selges via Ticketmaster. Ingen rabatt for ledsager.

Ole Edvard Antonsens førjulsturné «Desemberstemninger» har blitt en hyggelig tradisjon rundt i Norges land og blir av mange kalt den ultimate julekonserten.

Etter fjorårets turné, som publikum omtalte som den beste til nå, har han valgt å ta med seg de samme gjestene som i fjor, nemlig det unge stjerneskuddet Stine Hole Ulla i tillegg til den godt etablerte stjerneartisten Didrik Solli-Tangen. Begge er veldig allsidige sangere og samtidig godt skolerte i den klassiske verden, akkurat som Ole Edvard sjøl.

I løpet av fem uker besøker denne store produksjonen med  band, lyd og lys, kirker og kulturhus i hele Norge fra Alta i nord til Kristiansand i sør, samt  Vestlandet og hele østlandsområdet.

Ole Edvard Antonsen trenger vel neppe noen nærmere presentasjon, men som en av verdens fremste trompetsolister i dag og en av Norges absolutt største internasjonale stjerner opptrer han jevnlig som solist på de store musikkscenene rundt omkring i verden. Eksempelvis Carnegie Hall NY, Musikverein Wien, Suntory Hall Tokyo, Sydney Operahouse, Barbican i London, Philharmonie i Berlin i tillegg til store arenaer som Olympiahalle München, Seoul Olympic Stadium, m.m..

Det har blitt en hyggelig tradisjon at sangeren Didrik Solli-Tangen er med som gjest på denne juleturnéen. Didrik og Ole Edvard er to lekne herrer, noe som har resultert i et briljant musikalsk samarbeid og en rekke morsomme overraskelser ved tidligere julekonserter. Didrik er utdannet klassisk sanger fra Barratt Due musikkinstitutt med beste mulige karakter. Når Didriks klokkeklare stemme og Ole Edvards trompet runger rundt i våre kirker og kulturhus, da kan julehøytiden for alvor senke seg over vårt publikum.

Som i fjor, er den andre gjesten på årets turné det unge stjerneskuddet Stine Hole Ulla. I 2012 trollbandt hun det norske TV-publikummet som vinner av Norske Talenter med sin utrolig vakre stemme. Hun har vært med i talentutviklingsprogrammet til Musikkonservatoriet ved NTNU i Trondheim samt ved  Barratt Due musikkinstitutt i Oslo.  Hun har spilt inn juleplate med Kringkastingsorkesteret, opptrådt som første norske artist sammen med Kygo og deltok i den norske Melodi Grand Prix-finalen i 2016.
 
Hjertelig velkommen til årets utgave av den stemningsfulle førjulskonserten  «Desemberstemninger», av mange kalt den ultimate julekonserten!


Dørene åpnes 1 time før konsertstart.
Varighet 80 min. uten pause.


Arrangør: Ekstern

Kommende arrangementer

Sakral kammerjazz med Solveig Slettahjell og Tord Gustavsen.
Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!

Opera – operette – romanser – musikal
Birgitte Christensen og Magne Fremmerlid

Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!
Åpning av festivalen Fjord Classics 2021
Økonomisk arrangør: Ekstern
Bare vakker musikk.
Økonomisk arrangør: Ekstern
Fjord Festival Strings spiller på The Note café og musikkbar.
Økonomisk arrangør: EksternSe alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no