Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Musikalsk hyggestund
 

Musikalsk hyggestund

Musikk i Sandefjord Kirke inviterer til formiddagskonsert med Anna Rainio, barokkfiolin, og Yngvild Vivja Haaland Ruud, akkordeon.

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 06.09.2017
Tid: 12:00
Billetter: Kollekt

Det er en glede å invitere til den første i høstens serie av formiddagskonserter. «Musikalsk hyggestund» er gratisarrangementer som har høy kvalitet og stort kunstnerisk mangfold.

Ved denne konserten får publikum et spennende møte med to musikere som spiller Bach på barokkfiolin og akkordeon, Anna Rainio og Yngvild Vivja Haaland Ruud. På programmet står Bach-sonater som opprinnelig er skrevet for fiolin og cembalo, men som musikerne nå har bearbeidet til sin helt egne versjon.

Arrangør: MiSK i samarbeid med Den Kulturelle Vandringsstaven


Anna Rainio er født inn i en musikerfamilie i Turku i Finland, som den yngste av fem søsken, som alle spilte et instrument. Hun har studert ved Sibeliusakademiet og Köln Music Academy. Rainio lever nå et variert og mangfoldig musikerliv som freelancer, og hun spiller barokkfiolin i en rekke orkestre og ensembler, bl.a. i Helsinki Baroque Orchestra, det finske Baroque Orchestra og Ensemble Nylandiassa. Hun har også spilt med Trondheim Barokk. Hun underviser også andre på sitt favorittinstrument, og sier at det som motiverer henne er musikken i seg selv, det å kunne skape liv og inspirere publikum samt alle de eksklusive mulighetene musikken gir til å utfolde seg sammen med dyktige kollegaer på unike steder.

Yngvild V. H. Ruud er en norsk akkordeonist og cembalist bosatt i København. Hun har studert ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og Sibeliusakademiet i Helsinki. Ruud er spesielt interessert i barokkmusikk og fremfører musikken på både moderne og originale instrumenter. Hennes lidenskap for ny musikk har resultert i samarbeid med flere spennende komponister, og hun uroppfører jevnlig nye stykker for akkordeon. Ruud er medstifter av en rekke ensembler og prosjekter, blant dem operakompaniet «Kompani Opera Mobile», der hun er med-kunstnerisk leder og musiker.
Det er en glede å invitere til den første i høstens serie av formiddagskonserter. Dette er gratisarrangementer som har høy kvalitet og stort kunstnerisk mangfold. Ved denne konserten får publikum oppleve Anna Rainio og Yngvild Vivja Haaland Ruud. 


Kommende arrangementer

Nok en gang har MiSK gleden av å presentere det kjente kammerorkesteret Ensemble Allegria og deres konsertserie NÅ. Denne gang med cellisten Frida Fredrikke Waaler Wærvågen fra Horten som solist. 

Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!
Sakral kammerjazz med Solveig Slettahjell og Tord Gustavsen.
Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!

Opera – operette – romanser – musikal
Birgitte Christensen og Magne Fremmerlid

Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!
Åpning av festivalen Fjord Classics 2021
Økonomisk arrangør: Ekstern
Bare vakker musikk.
Økonomisk arrangør: EksternSe alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no