Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Musikalsk hyggestund
 

Musikalsk hyggestund

Musikk i Sandefjord Kirke inviterer til formiddagskonsert med Sandefjord Blåsekvartett, bestående av Siri Andersen, fløyte, Ane Pedersen, klarinett, Cecilie Lindflaten, horn og Christine Lillebø, fagott.

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 07.06.2017
Tid: 12:00
Billetter: Kollekt

Det er en glede å invitere til et nytt arrangement i serien av formiddagskonserter, kjent for høy kvalitet og stort kunstnerisk mangfold. Denne formiddagen får publikum oppleve Sandefjord Blåsekvartett, som vil servere musikk av bl.a. Horten-komponist Inge Mortensen (urfremføring av nyskrevet verk), Piazolla, Peterson-Berger og Fernandez. 

Konserten arrangeres i samarbeid med «Den Kulturelle Vandringsstaven».


Sandefjord Blåsekvartett ble startet i 2008 og har vært svært aktive som kammermusikere siden. Kvartetten består av fire profesjonelle musikere som har et hjerte for kammermusikk, og som vurderer kvartetten som en viktig del av sitt profesjonelle liv. Kvartetten har fått verker tilegnet seg og jobber stadig for å utvikle repertoartilgangen for besetningen. Sandefjord Blåsekvartett spiller alle typer klassisk musikk og har etterhvert et bredt repertoar innenfor originalskrevet og arrangert musikk. Kvartettens facebookside >>

Siri Andersen, fløyte
Siri er utdannet fløytist ved Barratt Due Musikkinstitutt. Hun jobber til daglig på Thor Heyerdahl videregående skole ved avdeling for musikk og dans. Hun dirigerer skolekorps, og freelancer som dirigent, fløytist og dommer ved blant annet Norges Musikkorps Forbunds arrangementer.

Ane Pedersen, klarinett
Ane er utdannet ved Høgskolen i Agder, musikkonservatoriet med klarinett som hovedinstrument. Ved siden av å drive et lite bookingbyrå og å jobbe i kulturskole, jobber Ane med kulturadministrasjon og freelancer som klarinettist, pedagog og teater-/operainspisient. Hun er profesjonelt aktiv i orkester, blåseensembler, korps og kammergrupper.

Cecilie Lindflaten, horn
Cecilie er utdannet allmennlærer med musikk og horn som hovedinstrument fra Høgskolen i Vestfold. Utover dette har Cecilie hatt flere av Europas beste hornister som lærere, både i horn og naturhorn. Hun er profesjonelt aktiv som musiker i landets millitærorkestre, i operaoppsetninger, blåseensemble og i ulike kammerbesetninger. Ved siden av å være profesjonell musiker, er Cecilie hornpedagog og teamleder ved kulturskolen i Larvik.

Christine Lillebø, fagott
Christine er utdannet fagottist fra Barratt Due Musikkinstitutt. Hun har bred erfaring innen kammermusikk, og spilte i Bergen saxofonkvartett under og etter sin saxofonutdannelse ved Griegakademiet før hun byttet til fagott. Som fagottist har hun spilt i både blåsekvintett, orkester og korps, og har bl.a. vært med på flere oppsetninger med Opera Nordfjord. Hun jobber til daglig i Norges Musikkorps Forbund, men har i tillegg en del freelanceoppdrag, samt at hun underviser i fagott på Sandefjord videregående skole

Kommende arrangementer

Sakral kammerjazz med Solveig Slettahjell og Tord Gustavsen.
Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!

Opera – operette – romanser – musikal
Birgitte Christensen og Magne Fremmerlid

Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!
Åpning av festivalen Fjord Classics 2021
Økonomisk arrangør: Ekstern
Bare vakker musikk.
Økonomisk arrangør: Ekstern
Fjord Festival Strings spiller på The Note café og musikkbar.
Økonomisk arrangør: EksternSe alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no