Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Operacafé (MiSK-helg/Uklafestival)
 

Operacafé (MiSK-helg/Uklafestival)

Opera – operette – romanser – musikal

Sted: Foajescenen, Hjertnes kulturhus
Dato: 29.04.2017
Tid: 13:00
Billetter: kr 100. Forhåndssalg via billettluka på Hjertnes, tlf 33 41 67 60, og hjertnes.no

Musikk i Sandefjord Kirke inviterer til en serie av festlige operacaféer i Hjertnesfoajéen under de månedlige «MiSK-helgene». Et stort og trofast publikum får her stifte bekjentskap med fremragende operasangere i en hyggelig atmosfære.

Medvirkende er sangerne Anna Traub, mezzosopran, og Thorbjørn Gulbrandsøy, tenor, akkompagnert av Svein Rustad. Kanskje dukker det opp en Ukla-deltaker også.

Salg av kaffe/te og kaker.

Arrangør: MiSK


Thorbjørn Gulbrandsøy

Anna Traub
Den sveitsiske mezzosopranen Anna Traub startet sine studier ved musikkhøyskolen i Lucern, hvor hun mottok beste karakter for sin avgangseksamen, før videre studier ved konservatoriet i Amsterdam. Hun er kjent for sin dype og rike mezzoklang, ofte kombinert med virtuose koloraturer, og er meget anerkjent for sine mange rolletolkninger.

Traub er en ofte benyttet solist innen oratorier, lieder og kammermusikk og sang nylig altsoloen i Händels «Messias» i Bergen, dirigert av Edward Gardner. Hennes internasjonale operaroller inkluderer Cherubino i Mozarts «Le nozze di Figaro», Sesto i «La Clemenza di Tito» (dirigert av Richard Egarr), tittelrollen i Händels «Orlando», Kate Julian i Brittens «Owen Wingrave» og tittelrollen i Bizets «Carmen». Hennes rolletolkning av Carmen mottok mange lovord: «Anna Traubs Carmen er mye mer grasiøs enn en enkel fabrikkpike. Traub, som ofte er å høre i Nederland, spiller rollen med dybde og en fascinerende subtilitet». Operamagazine hadde dette å si: «En unik stemme som nå er klar for de store roller».

I tillegg til andre prosjekter var Anna Traub i 2013–2016 medlem av Nationale Reisoperas ensemble (den nederlandske turnéoperaen), hvor hun blant annet sang Carmen i Bizets «La Tragédie de Carmen», The Mother i Menottis «Amahl and the Night Visitors», og hun sang nylig Dorabella i Mozarts «Cosi fan tutte» på turné gjennom hele Nederland.

Thorbjørn Gulbrandsøy
Bergenseren og tenoren Thorbjørn Gulbrandsøy er ansatt som solist ved Den Norske Opera & Ballett, der han blant annet har sunget Tamino i «Tryllefløyten», Styrmannen i «Den Flyvende Hollender», Andres i «Wozzek» og Beppe i «Pagliacci». I 2008 sang Guldbrandsøy Pelléas i Independent Operas produksjon av «Pelléas et Mélisande» på Sadlers Wells Theatre i London. I 2011/12 sesongen sang han sin første Rodolfo i «La bohème», samt tenorpartiet i Haydns «Skapelsen».

Han har blant annet sunget ved Nationale Reisopera i Nederland, Bergen Nasjonale Opera og ved Staatsoper Berlin. I 2015 var Gulbrandsøy engasjert til å synge Romeo i Gounods «Romeo og Julie» på turné med Riksteatern i Sverige. Samme år sang han tenorpartiet i Mozarts «Requiem» med Oslo-filharmonien, der han var tilbake høsten 2016, som solist i Boulangers «Faust et Hélène» og i mai 2017 i Brecht/ Weill’s «De syv dødssynder».

Kommende arrangementer

Sakral kammerjazz med Solveig Slettahjell og Tord Gustavsen.
Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!

Opera – operette – romanser – musikal
Birgitte Christensen og Magne Fremmerlid

Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!
Åpning av festivalen Fjord Classics 2021
Økonomisk arrangør: Ekstern
Bare vakker musikk.
Økonomisk arrangør: Ekstern
Fjord Festival Strings spiller på The Note café og musikkbar.
Økonomisk arrangør: EksternSe alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no