Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Lunsjkonsert (MiSKs kirkefestdager 2018)
 

Lunsjkonsert (MiSKs kirkefestdager 2018)

Musikk i Sandefjord Kirke inviterer under kirkefestdagene til to gratis lunsjkonserter, onsdag 31.10 og onsdag 7. 11. 

Sted: Våle kirke (Vestfold)
Dato: 31.10.2018
Tid: 14:30
Billetter: Kollekt

Ved denne første konserten har vi gleden av å presentere musikerfamilien Sabbah fra Høyjord, som denne dagen stiller med Samuel (10) på klaver, Gabriella (8), klaver og sang, Benjamin (6), klaver, og pappa Daniel på klaver. De fremfører et variert 45 minutters program med musikk av Bach, Burgmuller, Grieg, Händel, Paganini m.fl.

Samuel Sabbah er 10 år, startet å spille piano som femåring og har fått privatundervisning av pappa Daniel Sabbah. Samuel har allerede hatt flere større spilleoppdrag. Han har spilt i kirker, 50 sykehjem, på Bakkenteigen Kulturhus, Hjertnes kulturhus og i Oslo Konserthus samt vært med i reklamefilm med Harald Zwart for finn.no. Han har også deltatt i nasjonale og internasjonale pianomesterskap med svært gode resultater, oftest som yngste deltaker i klassen. Han har vunnet 1. priser i den nasjonale Steinway-konkurransen og Midgardkonkurransen, og to ganger har han fått Vestfoldsprisen og Inspirasjonsprisen i Midgardkonkurransen.

Gabriella Sabbah er 8 år og har sunget og spilt piano siden hun var 5. Hun har sunget i flere kirker og sykehjem. Nylig sang hun i en mesterklasse, der noen av Norges fremste operasangere hørte henne og gav henne strålende kritikker for hennes prestasjoner i så ung alder.

Benjamin Sabbah er 6 år og har også spilt piano siden han var 5. Han har spilt i flere kirker og har allerede deltatt  i to nasjonale pianokonkurranser, selv om han var langt under aldergrensa.

Daniel Sabbah (f.1974) er en utdannet systemutvikler på det prestisjetunge Technion universitet i Haifa (Israel). Savnet etter musikken begynte å øke under datastudiene, og derfor gjenopptok han pianospillingen som hobby, men i en alder av 28 år bestemte han seg for å satse fullt på musikk. Han flyttet til Norge i 2001 og begynte på Griegakademiet i Bergen. Etter få år måtte han likevel avbryte klaverstudiene på grunn av skulderbetennelse og måtte avbryte spillingen. På tross av tre kirurgiske operasjoner har skuldersmerten fortsatt ikke gitt seg. I en alder av 44 år har han nå likevel begynt å spille igjen, mest med kun venstrehånden og også med akkompagnement av datteren Gabriella som synger. Han fortsetter nå med musikkstudiene som ble avbrutt for 11 år siden og tar master i utøvende piano hos professor Sveinung Bjelland. Daniel er nå også musikklærer på barneskole og har pianoelever privat, samtidig som han underviser alle sine fire barn i musikk/piano.

Konserten spilles også i Sandefjord kunst- og kulturkirke kl. 12.00.

Kommende arrangementer

Nok en gang har MiSK gleden av å presentere det kjente kammerorkesteret Ensemble Allegria og deres konsertserie NÅ. Denne gang med cellisten Frida Fredrikke Waaler Wærvågen fra Horten som solist. 

Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!
Sakral kammerjazz med Solveig Slettahjell og Tord Gustavsen.
Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!

Opera – operette – romanser – musikal
Birgitte Christensen og Magne Fremmerlid

Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!
Åpning av festivalen Fjord Classics 2021
Økonomisk arrangør: Ekstern
Bare vakker musikk.
Økonomisk arrangør: EksternSe alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no