Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Operacafé (MiSK-helg)
 

Operacafé (MiSK-helg)

Opera – operette – romanser – musikal

Sted: Bølgen kulturhus, Larvik
Dato: 27.10.2018
Tid: 15:00
Billetter: kr 100,- Forhåndssalg via https://tix.no/nb/bolgen/buyingflow/tickets/1566/2353

Musikk i Sandefjord Kirke (MiSK) inviterer til en serie av festlige operacaféer i Hjertnesfoajéen under de månedlige «MiSK-helgene». Et stort og trofast publikum får her stifte bekjentskap med fremragende sangere i en hyggelig atmosfære. I dagens operacafé får vi gleden av å oppleve operasangerne Astrid Nordstad, mezzosopran og Johan Olsson, tenor. Sangerne akkompagneres av Stefan Ibsen Zlatanos på klaver.

Salg av kaffe/te og kaker.

NB! Nytt i høst er at arrangementene gjentas i Bølgen kulturhus i Larvik kl. 1500.


Arrangør: MiSK

 
Astrid Nordstad   Johan Olsson Stefan Ibsen Zlatanos

Astrid Nordstad er solistpraktikant ved Den Norske Opera & Ballett sesongen 2018/19.
Nordstad kommer fra Trondheim og fullførte sin bachelorgrad ved Norges musikkhøgskole og Operahøgskolen i Oslo i 2014, med Randi Stene som sangpedagog.

Hun har fått utvikle seg i roller som Dorabella i Così fan tutte og tittelrollen Händels Xerxes. Nordstad debuterte på Den Kongelige Opera i København høsten 2015 som Flora i Verdis La traviata. Hun har nylig fullført sine studier ved Det Kongelige Operaakademi, med Susanna Eken som lærer. Her har hun sunget Adalgisa i Bellinis Norma og Arnalta i Monteverdis Poppeas kroning. Våren 2017 sang hun tittelrollen i Brittens Rape of Lucretia og Dorabella i Così fan tutte. I mars 2018 sang hun igjen rollen som Flora i La Traviata med Trondheim Symfoniorkester og Opera. Høsten 2017 vant hun 3. pris i Copenhagen Lied Duo Competition sammen med pianisten Christian Grøvlen.


Tenoren Johan Olsson, født 1991 i Karlstad Sverige, studerte på Högskolan för Scen och Musik i Gøteborg før han begynte sine studier på Operaakademiet i København i 2016. Han tilbrakte et studieår i Freiburg i Tyskland mellom de to utdannelsene. Han debuterte 2017 i Det Kongelige Teater i København som Postiglione i «Fanciulla del West» og skal delta i den årlige konserten på Store Scene i januar 2019 sammen med alle avgangsstuderende ved Operaakademiet med Det Kongelige Danske Musikkonservatoriets orkester under ledelse av Michael Boder.

Av operaroller har Johan gjort Lurcanio fra «Ariodante» og Oronte fra «Alcina» av Händel, og sommeren 2018 deltok han i Næstved Early Music Festival som Vitaliano i Vivaldis opera «Il giustino» sammen med Camerata Øresund under ledelse av Peter Spissky.

Ved siden av operastudiene er Johan en meget aktiv kirkemusikksanger, og har deltatt i flere konserter som solist i verker som Händels Messias, Juleoratoriet, Johannes- og Matteuspassionen av Bach. I løpet av hans siste år på Operaakademiet vil han synge blant annet Arnalta i «Poppeas Kroning» av Monteverdi og Ferrando i «Così fan tutte» av Mozart.


Stefan Ibsen Zlatanos (f. 1984) er en ettertraktet pianist og allsidig musiker, både som solist og i samspill med andre. Stefans allsidighet spenner fra klassisk, jazz, pop, samtidsmusikk og folkemusikk fra Hellas og Norge. Han spiller fast i inn- og utland med Alexander Rybak, og arbeider jevnlig med flere av Norges fremste operasangere og andre artister. Som solist har han blant annet spilt med Trondheim Symfoniorkester og Follo Kammerorkester. Han er repetitør for Cæciliaforeningen og har gjestet både Oslo Domkor, Solistkoret, diverse operakor både som dirigent og som akkompagnatør. Han har dirigert flere kor og ungdomskor. Videre har han vært kapellmester for Rudrevyen og Nissenrevyen, og skrevet musikk til mindre prosjekter.

Stefan har solistmaster i klaver fra Norges musikkhøgskole under Liv Glaser og Einar Henning Smebye, med utveksling til Hanns Eisler Hochschule für Musik Berlin under Galina Hillenhagen Iwansowa. Han har tatt jevnlig sangtimer og undervisning i jazzpiano. Etter dette tok han direksjon på musikkhøgskolen under ledelse av Tone Bianca Dahl. Hans solo-album «Preludium» utkom på Bech&Shai høsten 2016. I 2018 var han i fagjuryen under finalen i Eurovision Song Contest. Han dirigerer også Oslo Rådhus kor, på jevnlig basis


Kommende arrangementer

Nok en gang har MiSK gleden av å presentere det kjente kammerorkesteret Ensemble Allegria og deres konsertserie NÅ. Denne gang med cellisten Frida Fredrikke Waaler Wærvågen fra Horten som solist. 

Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!
Sakral kammerjazz med Solveig Slettahjell og Tord Gustavsen.
Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!

Opera – operette – romanser – musikal
Birgitte Christensen og Magne Fremmerlid

Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!
Åpning av festivalen Fjord Classics 2021
Økonomisk arrangør: Ekstern
Bare vakker musikk.
Økonomisk arrangør: EksternSe alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no