Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Operacafé (MiSK-helg)
 

Operacafé (MiSK-helg)

Opera – operette – romanser – musikal

Sted: Hjertnes kulturhus, foajéscenen
Dato: 28.04.2018
Tid: 13:00
Billetter: kr 100,- + avg. Forhåndssalg via Hjertnes kulturhus/hjertnes.no

Musikk i Sandefjord Kirke (MiSK) inviterer til en serie av festlige operacaféer i Hjertnesfoajéen under de månedlige «MiSK-helgene». Et stort og trofast publikum får her stifte bekjentskap med fremragende sangere i en hyggelig atmosfære.

Denne lørdagen får vi gleden av å oppleve operasangerne Liv Kjersti Sandve, sopran og Kjell Magnus Sandve, tenor, akkompagnert av Svein Rustad på klaver.

Salg av kaffe/te og kaker.

Arrangør: MiSK

Liv Kjersti og Kjell Magnus Sandve startet sitt samarbeid allerede under studiene ved Statens Operahøgskole. De ble begge etter avgangseksamen engasjert ved Deutsche Nationatheater i Weimar og debuterte der i Mozarts Tryllefløyten som Pamina og Tamino. Liv Kjersti & Kjell Magnus ble for alvor lagt merke til som par etter at de gikk av med seieren som: Beste Duettpar i sangkonkurransen; Opera and Belcanto Concour i regi av Belgisk Fjernsyn.

Liv Kjersti etablerte seg videre som operasanger med opptredener på Den Norske Opera, Opera Bergen, Operafestuken i Kristiansund, Oslofjord Operafestival. Konserter med Stavanger Symfoniorkester, Bergen Filharmoniske, Kringkastingsorkesteret og Oslo Filharmonien. Hun har fremført E.Griegs Haugtussa på Trollhaugen og i St.Petersburg. Siden år 2000 har Liv Kjersti vært ansatt som høyskolelektor ved vokalseksjonen ved Barratt Due musikkinstitutt.

Kjell Magnus har siden midten på 80-tallet gjestet operascener som: Det Kongelige teater København, Oper der Stadt Köln, Berliner Staatsoper, Staatsoper München, Arena di Verona, Opera de Paris Bastille og Wiener Staatsoper. Han har arbeidet med Nord Deutsche Rundfunkorkester, Radio Symfoniorkester Berlin, Wiener Symfonikerne, Radiosymfoniorkesteret Stockholm, Stockholm Filharmonien og Gøteborg Symfoniorkester. Kjell Magnus har helt siden debuten vært knyttet til Den Norske Opera og ble fast ansatt på slutten av 90-tallet. Kjell Magnus gikk av med pensjon i 2011. Han har medvirket i over 20 forskjellige produksjoner på DNO&B og har sunget over 60 roller.

Liv Kjersti & Kjell Magnus har etter seieren i Belgia opptrådt i mange forskjellige sammenhenger som: Stavanger Aftenblad og Bergens Tidendes Ønskekonserter. Nyttårskonserter med Oslo Filharmoniske, Bergen Filharmoniske, Stavanger Symfoniorkester. Konserter på Festspillene i Bergen og Festspillene i Elverum. De har opptrått på festivaler som Filmfestivalen i Haugesund, Stavanger Oljefestival, Skudefestivalen i Skudeneshavn, Weimar, Seattle og Longyearbyen, Svalbard.

Kommende arrangementer

Nok en gang har MiSK gleden av å presentere det kjente kammerorkesteret Ensemble Allegria og deres konsertserie NÅ. Denne gang med cellisten Frida Fredrikke Waaler Wærvågen fra Horten som solist. 

Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!
Sakral kammerjazz med Solveig Slettahjell og Tord Gustavsen.
Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!

Opera – operette – romanser – musikal
Birgitte Christensen og Magne Fremmerlid

Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!
Åpning av festivalen Fjord Classics 2021
Økonomisk arrangør: Ekstern
Bare vakker musikk.
Økonomisk arrangør: EksternSe alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no