Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Ellen Miles – Releasekonsert
 

Ellen Miles – Releasekonsert

1. februar slipper Ellen Miles sitt andre album, og sju dager senere feirer hun med releasekonsert i kunst- og kulturkirken.

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 08.02.2019
Tid: 20:00
Billetter: Kr 215. Student/honnør kr 160 v/døren. Forhåndssalg via Ticketco

Det nye albumet, «Glow», består av ti låter skrevet av artisten selv. Albumet er preget av mange dyktige musikeres tolkninger, og produsenten har vevd disse sammen til å bli et intrikat og interessant visepop-album. Tekstlig er det også stor bredde. Her er det sanger om alt fra kjærlighet til skam, tro og tvil, morsrollen, svik, angst, vennskap, utenforskap, død, og håp. Gjennom det hele skinner en vakker og følsom vokal dere kan glede dere til å høre live.

Ellen Miles har holdt et hundretalls konserter og høstet flere fantastiske anmeldelser som liveartist. «En eminent artist … med klokkeren karakterstemme senket hun skuldrene til de frammøtte» (Tønsbergs blad). På denne konserten vil hun ha med seg fantastiske Christer Slaaen (produsent og gitarist, spiller ellers med bl.a Humming People, Maria Solheim og Marit Larsen) og Eiolf Ødegaard (tangenter og beats, spiller ellers med bl.a. Gabrielle og Trygve Skaug). Bandet blander akustiske og elektroniske elementer og gleder seg til å ta publikum med inn i et variert visepop-landskap, til tider melankolsk, til tider groovy, til tider sart, til tider mektig.

***

Første singel fra albumet, «Soldier baby», landet henne platekontrakt med Grammon og ble umiddelbart listet på NRK P1 Vestfold. Den neste singelen, «Hush now«, ble også umiddelbart listet.

«Hun eier språket hun uttrykker seg med og kan med det benytte hver finurlighet og vakre nyanse til fulle. Talent i kombinasjon med noe viktig på hjertet er alltid en vinner.» (Trygve Skaug)

«En moden, varm og sikker låtskriver og artist med en signatur både i ord og toner. Vi trenger sånne som Ellen Miles i livene våre.» (Guren Hagen)

Konsertstart 20:00, dørene åpner 19:30

Arrangør: Ekstern

Kommende arrangementer

Nok en gang har MiSK gleden av å presentere det kjente kammerorkesteret Ensemble Allegria og deres konsertserie NÅ. Denne gang med cellisten Frida Fredrikke Waaler Wærvågen fra Horten som solist. 

Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!
Sakral kammerjazz med Solveig Slettahjell og Tord Gustavsen.
Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!

Opera – operette – romanser – musikal
Birgitte Christensen og Magne Fremmerlid

Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!
Åpning av festivalen Fjord Classics 2021
Økonomisk arrangør: Ekstern
Bare vakker musikk.
Økonomisk arrangør: EksternSe alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no