Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Operacafé (MiSK-helg)
 

Operacafé (MiSK-helg)

Opera – operette – romanser – musikal

Sted: Hjertnes kulturhus, foajescenen
Dato: 27.04.2019
Tid: 13:00
Billetter: kr 130,- inkl. avg. Forhåndssalg via Hjertnes kulturhus, hjertnes.no

Musikk i Sandefjord Kirke (MiSK) inviterer til en serie av festlige operacaféer i Hjertnesfoajéen under de månedlige «MiSK-helgene». Et stort og trofast publikum får her stifte bekjentskap med fremragende sangere i en hyggelig atmosfære.

Ved denne operacaféen får publikum oppleve operasangerne Mathilde Salmi Marjavara, sopran, og Jørgen Backer, baryton. Svein Rustad sitter ved klaveret.
  Mathilde Salmi Marjavara, sopran, bosted Oslo. Hun har finske røtter (kven) og er oppvokst i Tromsø. Mathilde er uteksaminert fra Operahøgskolen i Oslo (KHiO), Barratt Due musikkinstitutt og Norges musikkhøgskole, under sanglærerne Toril Carlsen, Kirsten Taranger, Liv Kjersti Sandve, Markus Kvits. Sommeren 2015 gjorde Mathilde sin debut som Solveig i en tysk oppsetning av Peer Gynt under Schlossfestspiele i Marburg, Tyskland.

Mathilde er en allsidig sanger. Hun har vært å se i roller som Amor fra Orfeo ed Euridice, Despina i Cosi fan tutte på scene 2 ved Den Norske Opera og Ballett, Grete i Hans og Grete, Gilda i Rigoletto, for å nevne noe. Mathilde har også utmerket seg som konsertsolist. Høsten 2019 venter rollen som Frasquita i operaoppsetningen «Carmen», i samarbeid med Arctic Philharmonic.

Jørgen Backer er en av Nordens mest allsidige unge barytoner. Han studerte ved Norges musikkhøgskole og tok sin master ved Operahøgskolen i Oslo i 2012. Han har hatt oppdrag hos DNO&B, Trondheim Symfoniorkester, Riksteatret, Opera Nordfjord, NOSO, Operaen i Kristiansund, Kilden Opera, Opera Vestfold, Haugesund Kammeropera og Oslo Operafestival.

Backer debuterte på DNO&B i 2013 som Dr. Falke i Flaggermusen. Han har også sunget i Madama Butterfly, Khairos og Robin Hood samme sted. I 2015 samproduserte Riksteatret og DNO&B Donizettis opera Viva la Mamma, hvor Jørgen spilte Regissøren. Jørgens roller har variert fra Wotan i Die Walküre og Alberich i Das Rheingold til Escamillio i Carmen, Schaunard og Marcello i La Bohème, Tonio i Pagliacci, Scarpia i Tosca til Greven i Figaros bryllup. I november 2017 deltok Jørgen i Dracula, en kammeropera han selv skrev librettoen til, og i februar 2019 sang han tittelrollen i Verdis opera Macbeth for Operaen i Kristiansund.

Kommende arrangementer

Nok en gang har MiSK gleden av å presentere det kjente kammerorkesteret Ensemble Allegria og deres konsertserie NÅ. Denne gang med cellisten Frida Fredrikke Waaler Wærvågen fra Horten som solist. 

Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!
Sakral kammerjazz med Solveig Slettahjell og Tord Gustavsen.
Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!

Opera – operette – romanser – musikal
Birgitte Christensen og Magne Fremmerlid

Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!
Åpning av festivalen Fjord Classics 2021
Økonomisk arrangør: Ekstern
Bare vakker musikk.
Økonomisk arrangør: EksternSe alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no