Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Saxofonkvartetten NoXaS (MiSK-helg)
 

Saxofonkvartetten NoXaS (MiSK-helg)

MiSK inviterer til vakker konsert med saxofonkvartetten NoXaS.

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 26.05.2019
Tid: 18:00
Billetter: kr 200,- inkl. avgift, barn u. 18 år/skoleelever til og med videregående gratis. Forhåndssalg via Hjertnes kulturhus, hjertnes.no

På programmet står musikk fra flere epoker i den klassiske musikkhistorien, fra Scarlatti og Bach til de svenske komponistene Jan W. Morthenson og Erland von Koch fra vår egen tid. Kveldens hovedverk er Alexander Glazunovs Saxofonkvartett fra 1932, som av mange anses som det viktigste verket skrevet for denne besetningen. Verket oser av russisk senromantisk ekspressivitet og er en kraftanstrengelse for utøverne.  

NoXaS:
Lars Lien, sopransax
Ida Kristine Zimmermann Olsen, altsax
Roger Andreas Holme, tenorsax
René Wiik, barytonsax

NoXaS er en norsk saxofonkvartett som ble etablert i 2007 og har siden den gang markert seg som et kvalitetsensemble med flere samarbeidspartnere blant eliten av norske musikere og ensembler. NoXaS' hovedmålsetting er å framføre det beste av repertoaret som finnes for denne ensembleformen, og å bygge et nytt repertoar i samarbeid med komponister og andre utøvere. Gjennom dette arbeidet har NoXaS som visjon og uttalt mål å være et viktig aktivum i norsk musikkliv. Helt siden oppstarten har kvartetten hatt løpende dialog med komponister om samarbeid og utvikling av nye verk for denne spennende ensemblevarianten. Dette har resultert i flere nye verk spesielt tilegnet NoXaS.

Foto: Sissel Grønlund

Kommende arrangementer

Røshnes Jazz Band feirer 40-årsjubileum denne høsten og markerer dette med en festkonsert i Sandefjord kunst- og kulturkirke. De har fått med seg sangerinnen Tricia Boutté, opprinnelig fra New Orleans, og pianisten Morten Gunnar Larsen som gjesteartister, og kanskje kommer det noen overraskelser til.
Opera – operette – romanser – musikal
Silvia Moi, sopran og Désirée Baraula, mezzosopran
Opera – operette – romanser – musikal
Silvia Moi, sopran og Désirée Baraula, mezzosopran
Eli Kristin Hanssveen, Yngve Søberg og Sølvguttene

DESSVERRE AVLYST!
Velkommen til Ensemble di Nuovos tradisjonsrike konsert første søndag i advent.Se alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no