Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > Musikalsk hyggestund (MiSKs kirkefestdager)
 

Musikalsk hyggestund (MiSKs kirkefestdager)

Lunsjkonsert med Dissimilis og koret "No Limit".

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 04.11.2020
Tid: 12:00
Billetter: Kollekt

«No Limit» er et kor fra Ranvik arbeidssenter som har eksistert i 6 år. Dirigent er Elling Hem. Koret består av ti medlemmer og har hatt mange konserter, bl.a. en turné til alle skolene i Sandefjord. I fjor hadde de julekonsert for en nærmest fullstappet Sandefjord kunst- og kulturkirke. De skal også ha julekonsert her i år. På dagens konsert får vi møte fire av kormedlemmene: Anders Johansen, Ingeborg Sangolt, Tone Spilde og Per Olav Rundereim.

Dissimilis ble startet hjemme ved kjøkkenbenken hos Kai Zahl for over 38 år siden. Hans sønn, Børge, som var psykisk utviklingshemmet, hadde ingen musikktilbud. Kai sang i danseband. Han startet et fargesystem for Børge og vennene hans. Med lyspærer i gult, grønt og rødt som viste når akkordene skiftet. Dette var starten, og i dag blitt landsomfattende i Dissimilis Norge. Dissimilis har også grupper som bruker farge-notasjonsprogrammet på Cuba, Guatemala, Mexico, Russland, Polen, land i Afrika, og de har samarbeid i Sverige og Danmark.

Dissimilis var offisielle OL-musikere i 1994, med ti fulle saler i Oslo konserthus. I mange år hadde Dissimilis sine show der, men etter at den nye operaen i Bjørvika kom, har Dissimilis hatt tre forskjellige produksjoner i operaen. Den første, Jenny, satte på nytt Dissimilis på kartet for nybrottsarbeid.

I dag har Dissimilis et eget senter i Bærum, på Emma Hjort, med mer enn 200 elever ukentlig og grupper med dans, drama, band, musikkterapi, musikk i livets begynnelse, tilbud for barn fra andre kulturer m.m. For sin innsats er Zahl blant annet utnevnt til St. Olavs Orden – Ridder 1. klasse og har fått Kongens fortjenestemedalje i gull, Teskjekjerringprisen og Spellemannjuryens hederspris.

Charlotte Fongen har hatt ansvar for kor og vokal-/ talentutvikling i 20 år på Dissimilis. Hun skrev bl.a. operaen «Jenny» . I dagens lunsjkonsert har hun med seg : Silje Myhre, Mats Sollid og Jens Arild Wettre.

KollektCovid-19
MiSK følger de til enhver tid gjeldende smittevernregler og legger til rette for trygge arrangementer for publikum, artister og stab. Vi ber om at alle viser hensyn, holder avstand, sitter med minimum én meters avstand mellom grupper, beholder samme plass under hele konserten, unngår ansamlinger og benytter tilgjengelig smittevask.

Lunsjkonsertene arrangeres av MiSK i samarbeid med Den Kulturelle Vandringsstaven.

Kommende arrangementer

Sakral kammerjazz med Solveig Slettahjell og Tord Gustavsen.
Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!

Opera – operette – romanser – musikal
Birgitte Christensen og Magne Fremmerlid

Økonomisk arrangør: MiSK

NB! Forbehold om avlysning/utsettelse på grunn av smittevernreglene ifm koronapandemien.
Følg med her for eventuelle endringer!
Åpning av festivalen Fjord Classics 2021
Økonomisk arrangør: Ekstern
Bare vakker musikk.
Økonomisk arrangør: Ekstern
Fjord Festival Strings spiller på The Note café og musikkbar.
Økonomisk arrangør: EksternSe alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no