Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Konsertserien > «Anno 2020 – Symfoni for orgel og slagverk ad lib»
 

«Anno 2020 – Symfoni for orgel og slagverk ad lib»

Storslagent verk skrevet av Gisle Krogseth urfremføres av Guy Poupart og Christian Berg. –

Økonomisk arrangør: MiSK

Sted: Sandefjord kunst- og kulturkirke
Dato: 09.10.2021
Tid: 18:00
Billetter: kr 200,- + avg. I salg via hjertnes.no

Velkommen til en stor musikalsk begivenhet i Sandefjord: Komponisten Gisle Krogseth har skrevet et storslagent verk, en symfoni i fire satser for orgel med slagverk, som urfremføres av organisten Guy Poupart og slagverkeren Christian Berg. Tittelen på verket er «Anno 2020 – Symfoni for orgel og slagverk ad lib».

Verket er veldig originalt, idérikt og lyttervennlig. Dette verket blir sluttnummeret i konserten, som ellers inneholder mye flott fransk orgelmusikk av bl.a. César Franck og Camille Saint-Saëns. Sistnevnte har ikke bare vært en verdenskjent komponist men også en glitrende organist. Han minnes forresten verden over i år, fordi det er hundre år siden han gikk bort.

Poupart er frilans konsertorganist og har spilt flere hundre konserter i Norge og Europa samt Sør-Korea. Berg er soloslagverker i Oslo-Filharmonien og kan høres på mange utgivelser av dette topp-orkesteret. De to har samarbeidet i mindre prosjekter tidligere – denne konserten er deres første større samarbeidsprosjekt. I tillegg til Krogseths verk spiller de den hypnotiserende og mektige «Boléro sur un thème de Charles Racquet» av Pierre Cochereau, tidligere organist i Notre-Dame i Paris. 

Foto av Poupart over: Birgit Solhaug


Christian Berg. Foto: Rune Bendiksen

Kommende arrangementer

Oslo Kammerkor fremfører Håkon Daniel Nystedts verk «Purgatorium» og musikk av Ravel, Monteverdi, Messiaen og Bruckner.

Økonomisk arrangør: MiSK
Jubileumskonsert med VAMP.

I tre tiår har de levert. Hundrevis av sanger om det å være menneske. Om kjærlighet og sorg, myter og skrømt, ærlighet og svik, døden og livet. Og havet.

Økonomisk arrangør: MiSK

Opera – operette – romanser – musikal

Økonomisk arrangør: MiSK
Musikk i Sandefjord kirke inviterer i samarbeid med Sandefjord menighet til kunst- og musikkgudstjeneste siste søndag i hver måned. Her hentes ofte den «store» kirkemusikken hjem til sitt gudstjenestelige utgangspunkt.
Lunsjkonsert med gitaristen Marius Noss GundersenSe alle arrangementer >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no