Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
– der STORE ØYEBLIKK skapes – Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / HJEM
 

Musikk i Sandefjord Kirke (MiSK)

Velkommen til MiSKs nettsider! Under de ulike menyer vil du finne informasjon om vår omfattende virksomhet og omtaler av arrangementene i konsertserie og kirkefestdager.

MiSK feiret 20-årsjubileum i 2019 med ekstra mange, store arrangementer. Vi ønsket selvsagt ikke å hvile på laurbærene og la opp til et ambisiøst program også i 2020. Men så kom dessverre koronapandemien i mars 2020, og de nødvendige smittevernreglene førte til mange endringer. Heldigvis klarte vi å gjennomføre en del, men det ble også nedstengning og en rekke avlysninger og utsettelser. Nå står vi rett foran høstsemesteret i 2021 og endelig ser det ut til å løsne. Vi starter med lunsjkonsert 1.9 og allerede 17.9 presenterer vi MiSKs kirkefestdager med mange flotte artister. Ekstra tidlig i år altså. Følg med i arrangementsoversikten her på siden for eventuelle oppdateringer.

Vi er storveis fornøyd over at vi endelig kan ønske deg hjertelig velkommen tilbake til nye store øyeblikk i Sandefjord kunst- og kulturkirke!

Pr. 31.12.2020 var status 1643 gjennomførte arrangementer i MiSKs konsertserie siden oppstarten i 1999.

 
Ønsker du å høre din favorittmelodi på klokkespillet. Kom med forslag >>


MiSKs hovedsponsor:


Kommende arrangementer

Ung klassisk! MiSK og Sandefjord kulturskole inviterer til konsert under UKLA-festivalen 2021

Økonomisk arrangør: MiSK
Vi ønsker velkommen til musikkgudstjeneste med deltakere fra Ukla-festivalen.Storslagent verk skrevet av Gisle Krogseth urfremføres av Guy Poupart og Christian Berg.

Økonomisk arrangør: MiSK
Mer info om konserten kommer ...

Økonomisk arrangør: EksternSe flere arrangementer >>

UKLA-konsert (Ung klassisk festival)

Ung klassisk! MiSK og Sandefjord kulturskole inviterer til konsert under UKLA-festivalen 2021

Økonomisk arrangør: MiSK

UKLA står for Ung KLAssisk og er en festival som arrangeres hvert år. Målgruppen er elever i Sandefjord kulturskole og Larvik kulturskole. Festiva...
Les mer >>

NYHETER

19.08.2021
Vi må dessverre avlyse de tre fremføringene av musikalen «Peter» av Per Tveit og Vidar Kristensen som sto på programmet til årets kirkefestdager.

Det har i lang tid vært umulig å få til korøvelser på grunn av koronasituasjonen. Vi håper og tror at korene vil komme i gang igjen med aktivitet i løpet av kort tid, men tiden blir for knapp til å øve inn en hel musikal.

Vi håper på å få fremført denne flotte musikalen på et senere tidspunkt.

Det vil også bli flere endringer i programmet, så følg med for oppdateringer her på siden.

Nyhetsarkiv >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no