Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Korvirksomhet > Kammerkor
 

KammerkoretSandefjord kammerkor

Sandefjord kammerkor ble stiftet januar 1999. Koret består av ca 30 aktive medlemmer og har normalt et tak på 8 sangere pr. stemmegruppe (SATB). Ordinære øvelser holdes i Sandefjord  kunst- og kulturkirke torsdager kl. 19.00–22.00.

Dirigent er kantor Svein Rustad, og korets styre ledes i 2017 av Christina von dem Borne. Koret er organisert som en undergruppe i foreningen Musikk i Sandefjord Kirke (MiSK).
 
Sandefjord kammerkor er en sentral aktør i MiSKs konsertserie og deltar aktivt i kirkens gudstjenesteliv med 2–3 musikkgudstjenester i semesteret. Koret har et bredt repertoar av a cappella-musikk og verker for solister, kor og orkester inkl. store deler av kjernestoffet fra den kirkelige korlitteratur. De holder gjerne konserter med variert innhold, og en viktig oppgave er også å hente fram sentral musikk som ellers sjelden framføres.

Her er en kronologisk oversikt over Sandefjord kammerkors framførelser (repertoar) 1999–2017.

De gode musikkopplevelser skapes i skjæringspunktet mellom utfordrende og berikende oppgaver og medlemmenes bakgrunn og kompetanse. Koret har en utenlandsturne annethvert år og har hittil besøkt Tyskland, Frankrike ( 2 ganger), England, Litauen, Belgia, Italia og Østerrike. I juni 2018 går turen til Tyskland (Schleswig-Holstein) og Danmark. Koret satser på et godt sosialt fellesskap.

Sandefjord kammerkor har jevnlig inntak av nye kormedlemmer. Er du interessert i å prøve deg, håper vi du tar kontakt med dirigent Svein Rustad på tlf 906 77 508 eller via e-post:svein.rustad@misk.no.
 
Kammerkoret

KONSERTSERIEN

På pasjonsaften langfredag inviterer Musikk i Sandefjord Kirke (MiSK) også i år til en særpreget kveld med orgelmusikk og lesninger som hører langfredagen til.
Musikk i Sandefjord Kirke (MiSK) ønsker velkommen til påskenattsmesse kl. 23 (merk tiden) med markering av Jesu oppstandelse.
Påskesalmer fra kirkens klokkespill.
Sandefjord menighet inviterer til høytidsgudstjeneste med feiring av oppstandelsesdagen.
Musikk i Sandefjord Kirke inviterer igjen til gratis formiddagskonsert første onsdag i måneden, og denne gang får vi oppleve pianisten Oda Hjertine Voltersvik med programmet «Firebird».Se hele konsertserien her >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no