Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Korvirksomhet > Sandefjord kammerkor
 

KammerkoretSandefjord kammerkor

Sandefjord kammerkor ble stiftet januar 1999. Koret består av ca 30 aktive medlemmer og har normalt et tak på 8 sangere pr. stemmegruppe (SATB). Ordinære øvelser holdes i Sandefjord  kunst- og kulturkirke torsdager kl. 19.00–22.00.

Dirigent er kantor Svein Rustad, og korets styre ledes i 2019 av Anne Therese Anvik. Koret er organisert som en undergruppe i foreningen Musikk i Sandefjord Kirke (MiSK).
 
Sandefjord kammerkor er en sentral aktør i MiSKs konsertserie og deltar aktivt i kirkens gudstjenesteliv med 2–3 musikkgudstjenester i semesteret. Koret har et bredt repertoar av a cappella-musikk og verker for solister, kor og orkester inkl. store deler av kjernestoffet fra den kirkelige korlitteratur. De holder gjerne konserter med variert innhold, og en viktig oppgave er også å hente fram sentral musikk som ellers sjelden framføres.

Her er en kronologisk oversikt over Sandefjord kammerkors framførelser (repertoar) 1999–2019 (inkluderer større kirkemusikalske verk).

De gode musikkopplevelser skapes i skjæringspunktet mellom utfordrende og berikende oppgaver og medlemmenes bakgrunn og kompetanse. Koret har en utenlandsturne annethvert år og har hittil besøkt Tyskland, Frankrike ( 2 ganger), England, Litauen, Belgia, Italia og Østerrike. I juni 2018 gikk turen til Tyskland (Schleswig-Holstein) og Danmark, og i juni 2020 var det på nytt planlagt en tur til England, men dette ble utsatt pga Covid-19-situasjonen. Koret satser på et godt sosialt fellesskap.

Sandefjord kammerkor har jevnlig inntak av nye kormedlemmer. Vi har en aldersgrense på 55 år for damer og 60 år for menn, og det tas normalt ikke inn nye medlemmer over 50 år. Er du interessert i å prøve deg, håper vi du tar kontakt med dirigent Svein Rustad på tlf 906 77 508 eller via e-post:svein.rustad(at)misk.no.
 
Kammerkoret

KONSERTSERIEN

Opplev en av landets fremste vokalister når han igjen gjester Sandefjord kunst- og kulturkirkeSe hele konsertserien her >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no