Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Korvirksomhet > Kammerkor
 

KammerkoretSandefjord kammerkor

Sandefjord kammerkor ble stiftet januar 1999. Koret består av ca 30 aktive medlemmer og har normalt et tak på 8 sangere pr. stemmegruppe (SATB). Ordinære øvelser holdes i Sandefjord kirke torsdager kl 19.00–22.00.

Dirigent er kantor Svein Rustad, og korets styre ledes i 2017 av Christina von dem Borne.
 
Koret er en sentral aktør i MiSKs konsertserie og deltar aktivt i kirkens gudstjenesteliv med 2–3 musikkgudstjenester i semesteret. Koret har et bredt repertoar av acapellamusikk og verker for solister, kor og orkester inkl. store deler av kjernestoffet fra den kirkelige korlitteratur. De holder gjerne konserter med variert innhold, og en viktig oppgave er også å hente fram sentral musikk som ellers sjelden framføres. 

De gode musikkopplevelser skapes i skjæringspunktet mellom utfordrende og berikende oppgaver og medlemmenes bakgrunn og kompetanse. Koret har en utenlandsturne annethvert år og har hittil besøkt Tyskland, Frankrike ( 2 ganger), England, Litauen, Belgia, Italia og Østerrike. Koret satser på et godt sosialt fellesskap.

Sandefjord kammerkor har jevnlig inntak av nye kormedlemmer. Er du interessert i å prøve deg, håper vi du tar kontakt med dirigent Svein Rustad på tlf 906 77 508 eller via e-post:svein.rustad@misk.no.
 
Kammerkoret

KONSERTSERIEN

En stemningsfull julekonsert med Ole Edvard Antonsen, band og gjesteartistene Didrik Solli-Tangen og Stine Hole Ulla.
Stemningsfull konsert med dyktige skolekorpsmusikere.
Førjulskonsert med Sandefjord barnekor
Vakrere julaften kan en vanskelig tenke seg. Her formidles juleevangeliets kjente fortelling gjennom dans fra Maria og Josef, hyrder og engler, til levende musikk.

Gudstjenester kl. 14.30 og 16.00.
Jazzy Sassy Frankfurters med gjester. Veldedighetskonsert i regi av Sandefjord-Øst Rotaryklubb og MiSK til inntekt for integrering av flyktninger i Sandefjord kommune.Se hele konsertserien her >>


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no