Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Nyhetsarkiv > Bli med i kammerkoret!
 

Bli med i kammerkoret!

06.04.17
Det er nå ledige plasser for to basser og én tenor i Sandefjord kammerkor.
  
 
Høstsemesteret blir et spennende og givende semester for Sandefjord kammerkor! De har mye å glede seg til, og et høydepunkt blir Verdis flotte Requiem, arrangert av MiSK gjennom Vestfold Oratoriekor. Kammerkoret er en integrert del av dette prosjektkoret, og de vil få anledning til å være med på mange flotte musikkverk i årene som kommer.

Sandefjord kammerkor skal også være med på urfremføringen av et større verk av Lars Martin Myhre, der koret har en sentral plass. Videre kan også nevnes kammerkorets tradisjonsrike julekonsert, der de synger sanger fra den anglikanske tradisjonen. I tillegg er neste års utenlandstur under planlegging.

I koret er det nå ledige plasser til to basser og én tenor. Dere vil få være med på å fremføre spennende og utfordrende musikk i mange sjangere, både av nyere og eldre dato. Sangerne i Sandefjord kammerkor legger vekt på allsidighet innenfor den klassiske musikken, og ønsker å sette sitt preg på musikklivet i Sandefjord ved også å fremføre musikk, som sjelden fremføres av andre kor i området.

Sandefjord kammerkor er en gjeng sangere som elsker å utforske, utfordre og perfeksjonere seg, og det gjør de ved hjelp av sin dirigent Svein Rustad, som ikke bare er en ressurs i regionen, men også i hele landet. Du kan lese mer om koret her >> 

Ønsker du å bli kammerkorets nye bass eller tenor? Kontakt Svein Rustad på telefon 90 67 75 08 eller på e-post svein.rustad@misk.no.

Nyheter fra MiSK RSS


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no