Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Nyhetsarkiv > Kammerkoret synger Vestfold sammen!
 

Kammerkoret synger Vestfold sammen!

13.06.17
Medlemmer av Sandefjord kammerkor synger fylket sammen fra nord til sør lørdag 17. juni. Arrangementene er et samarbeid med NSB/Bane NOR. Det er første gang koret drar på en slik musikalsk togreise, og konsertene på stasjonsområdene inngår i et prosjekt for å «synge Vestfold sammen», bl.a. støttet av Anders Jahres humanitære stiftelse.
  
 
Konsertene finner sted som følger:

Holmestrand – Konsert kl. 11.00
Skoppum – Konsert kl. 12.00
Tønsberg – Konsert kl. 13.00
Larvik – Konsert kl. 15.00
Sandefjord kunst- og kulturkirke – Konsert kl. 1600

Kanskje blir det litt sang på togturene også :-).

Bli med og syng
Med unntak av arrangementet i Sandefjord kunst- og kulturkirke vil konsertene finne sted på stasjonsområdene og vare en liten halvtime. Korsangere i hele Vestfold inviteres til å komme og høre og bli med på å synge Joseph Haydns kjente sang «Vennskap» flerstemt. Kammerkoret vil ellers fremføre sommerlige sanger og folketoner.

Miniturneen ender i Sandefjord kunst- og kulturkirke der Sandefjord kammerkor vil holde en konsert kl. 1600 i samarbeid med Nordisk Lirekassefestival 2017, som finner sted i Sandefjord denne helgen. Her blir det lirekassetoner og korsang i skjønn sommerlig forening.


Nyheter fra MiSK RSS


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no