Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Nyhetsarkiv > Lederskifte i kammerkoret
 

Lederskifte i kammerkoret

24.03.14
Sandefjord kammerkor hadde sitt årsmøte 6. mars 2014, og som vanlig ble det gjennomført valg til styret. Trond Jenserud (57) ble valgt som ny leder etter Inger Lise Børresen, som gikk av etter to år i sjefsstolen. Vi benytter anledningen til å rette en hjertelig takk til Inger Lise, for innsats, god ledelse og berikende samarbeid. 
 
Trond kommer opprinnelig fra Drammen men bor nå på Nykirke. Sitt daglige virke har han i Horten, der han jobber med akustikk i Forsvarets forskningsinstitutt (FFI). Han startet tidlig å synge og fikk god «musikalsk oppdragelse» som medlem i Drammen guttekor på 60-tallet. Der het nemlig dirigenten Marie Foss, kanskje aller mest kjent som musikkpedagogen som var stifter og mangeårig leder av NRKs jentekor.
 
I voksen alder ble Trond overtalt til å bli med på en framføring av Bachs juleoratorium med Tønsberg Domkantori. Dette ga sånn mersmak at han fortsatte der i mange år, fram til han kom til Sandefjord kammerkor i februar 2006. Trond er kjent som en dyktig tenor og har hatt flere solistoppgaver i kammerkoret de seneste årene. Vi gratulerer så mye og ønsker ham lykke til i det nye ledervervet!

Etter konstituerende styremøte 21. mars, ser det nye korstyret slik ut:

Leder Trond Jenserud
Nestleder Kristin Elise Bredvei Skilbred
Sekretær Eglé Marija Gaasholt
Styremedlem Knut Harald Rønningen
Varamedlem Espen Nadim

I tillegg møter kantor Svein Rustad i styremøtene som fast medlem.
 
MiSK/Per Holmen
Nyheter fra MiSK RSS


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no