Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Nyhetsarkiv > Ny sopransolist
 

Ny sopransolist

20.10.17
Dessverre har Birgitte Christensen måttet melde forfall til helgens Verdi-konserter pga dødsfall i familien. Vi har imidlertid vært så heldige å få en svært dyktig erstatter i den danske sopranen Sine Bundgaard fra Den Kgl. Opera i København.


  
 
Sine Bundgaard er født i Aarhus og ble uteksaminert fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 1998 og fra Operaakademiet i København i 2001. Hun har sunget på en rekke operascener i Europa, bl.a. Opera National de Paris og Bayerische Staatsoper.

Som konsertsanger har hun sunget Brahms Requiem med Orchestre de Champs Elysée og Philippe Herreweghe, innspilt med DR Symfoniorkester. Hun er dessuten en erfaren tolker av tidligmusikk, med bl.a. René Jacobs, Christoff Rousset og Lars Ulrik Mortensen.

Sine Bundgaard har mottatt en rekke priser, bl.a. Aksel Schiøtz-prisen i 2004 og Holger Bruusgaards legat i 2016, og i 2013 ble hun slått til Ridder af Dannebrog av dronning Margrethe.

Hun har siden 2009 vært medlem av solistensemblet ved Den Kgl. Opera i København, hvor hun i inneværende sesong medvirker i Otello, The Exterminating Angel og Tryllefløyten.

Hennes hjemmeside >>
Nyheter fra MiSK RSS


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no