Hjem
BilletterNyhetsarkivPresseLenkerKontaktLogg Inn

HJEMMiSKMisk-barnaKorvirksomhetKirkefestdagerKonsertserien
- der STORE øyeblikk skapes - Sandefjord kunst- og kulturkirke
DU ER HER: MiSK.no / Nyhetsarkiv > Vi er i gang
 

Vi er i gang

20.10.13
Fantastisk åpning av kirkefestdagene!  Kulturrådgiver i Den norske kirke, Tore Dvergastein, åpnet MiSKs kirkefestdager og roste et praktfullt program og understreket at MiSK er blitt et solid kunstnerisk mesterverk.
 
Den unge pianisten Frank Düpree fremførte Tsjaikovskijs klaverkonsert nr 1 med en musikalsk virilitet så det var en fryd for øre. Rita Heigre og Thomas Ruud kunne by på vakker sang med bl.a. «Nessun dorma» og «Kjærlighetsduett» fra Madama Butterfly. Bendik Engebretsen hadde en nydelig fremførelse av «Høsten» fra «De fire årstider». Hans Mathisens nyskrevne verker rammet konserten inn på en flott måte med åpningsverket «Opening statement» og avslutningen «Høstmedley» med allsang fra salen. Sandefjord Brass Symposium, Sandefjord kammerkor, Vestfold Operakor og Vestfold symfoniorkester var så absolutt til stede gjennom hele konserten og bidro til en minnerik opplevelse.

Primus motor, dirigent og kunstnerisk leder: Svein Rustad. Gratulerer!

Nå er vi virkelig i gang!

... og fikk du ikke opplevd konserten i går, har du enda en mulighet. I dag kl 17 gjentas nemlig konserten i Kulturhuset Bølgen i Larvik. Velkommen!

Apning-3-(1).jpg
Nyheter fra MiSK RSS


Link til denne siden: Legg til på LinkedIn  Legg til på Twitter  Legg til på Facebook
© Musikk i Sandefjord Kirke      Postadresse: Bjerggt. 56, 3210 Sandefjord.      Kunstnerisk leder: Svein Rustad, tlf.: 906 77 508, e-post: svein.rustad@misk.no