Velkommen til MiSKs kirkefestdager 2023

Årets kirkefestdager, som arrangeres 3. til 12. november, nærmer seg, og forberedelsestiden preges av inspirasjon og forventninger.

Festivalarrangementene har en stor spennvidde i sjangere og uttrykk, og alle er båret av høy kvalitet; fra det nære uttrykket i Solveig Slettahjells, Mahsa Vahdat, Sjur Miljeteig og Tord Gustavsens klanger til de kraftfulle utbruddene i Carl Rüttis fantastiske rekviem framført av Sandefjord kammerkor, solister og musikere med komponisten fra Sveits til stede; fra Wolfgang Plagges lekende barnetoner til svingende jazz med Scheen Jazzorkester og vårt eget Sandefjord storband. På flere av konsertene presenteres nyskrevet musikk, bl.a. kirkefestdagenes bestillingsverk av Hans Mathisen på avslutningskonserten «Sandefjord kulturfest» med Kåre Conradi som konferansier.

Årets festivaltema sier noe om å leve i en virkelighet der vi ser stykkevis og delt, «som i et speil, i en gåte». I dette landskap kan kunstens perspektiver bidra til å vise vei mot et mål der vi en gang skal skue «ansikt til ansikt» – festivaltemaet i 2024 da MiSK feirer sitt 25-årsjubileum.

Velkommen til festivaldager med opplevelser som inspirerer og berører.

 Svein Rustad, kunstnerisk leder

Forrige
Forrige

Neste
Neste

Hans Mathisen og KORK