Kammerkoret har plass til nye sangere

Flott miljø i koret!

Sandefjord kammerkor har 25-årsjubilieum i 2024 og har spennende satsninger foran seg det neste året. I den forbindelse ønsker koret å rekruttere nye medlemmer som kan bidra med sin unike stemme og bli del av et positivt fellesskap. Korets to yngste medlemmer har klare oppfatninger om hvordan det er å være med i koret:

Anna Hagerup (t.v.) og Nora Arentz Hagen. Foto: Tore Hummelvoll

Anna Hagerup ( 27 år, 2. sopran, begynte høsten -21)

– Hva liker du best med å synge i kor?
Jeg liker fellesskapet. Det å lage musikk sammen. Å få til noe musikalsk med andre, som ikke er mulig alene.

– Hvordan liker du deg i Sandefjord kammerkor?
Jeg liker at vi gjør mye forskjellig. Vi har forventninger både til oss selv og til hverandre, men det er alltid kjempehyggelig å være i miljøet. Jeg liker også at det er bredde i det vi synger. Vi holder ikke på med det samme altfor lenge. Det er en forventning om at vi skal få til utfordrende ting på relativt kort tid. Det gjør det spennende å være med. Svein (Rustad, kunstnerisk leder og dirigent – red.anm), trekker det beste ut av oss alle sammen.

Nora Arentz Hagen (19 år, 1. sopran, begynte høsten -21)

– Hva liker du best med å synge i kor?
Når du synger i kor får du oppleve en helt annen klang. Du bruker stemmen på en annen måte i kor enn som solist. Det er gøy! Det er fint fellesskap og flott miljø.

– Hvordan liker du deg i Sandefjord kammerkor?
Jeg liker at vi har forventning til hverandre. Vi har et visst tempo. Det er kort tid på hver enkelt ting. Det gjør at vi utforsker veldig mye forskjellig. Det er bredt repertoar, klassisk, jazz, og vi deltar på gudstjenester. Og vi synger på mange språk – f.eks. tysk og hebraisk. Så liker jeg at vi opplever ting sammen utenfor korøvelsene. Annethvert år drar koret på reise til utlandet. Det bidrar til det gode miljøet.

ooOOoo

Kjenner du på lyst til å synge i Sandefjord kammerkor?

Send en epost til dirigent Svein Rustad (svein@misk.no) og avtal en uforpliktende samtale med ham. Koret tar inn nye medlemmer i alle stemmegrupper (sopran, alt, tenor, bass).

Prosjekter fremover:

November-23: Carl Rüttis Rekviem (Nidarosdomen og Sandefjord kirke)
Januar-24: Jubileumsmarkering
Mars-24: Bachs Matteuspasjon (jubileumskonsert)


Tore Hummelvoll
Leder i Sandefjord kammerkor

Forrige
Forrige

Hans Mathisen og KORK

Neste
Neste

Roy Skårslette ny styreleder i MiSK